Anders Göransson

Leg. Naprapat / Spec. Sports Medicine (CIR)

Medarbetarna AB
Official Clinic ESTESS Sports Medicine
Hermanpalmsplan 2, 179 62 Stenhamra
Östermalmsgatan 62, 114 50 Stockholm

medarbetarna.se
08-662 36 35
0707-47 48 17

Om Anders

Anders Göransson startade Medarbetarna 1996. Han är utbildad i idrottsmedicin (steg 2) och var idrottsmedicinskt ansvarig naprapat i Hammarby IF, 1998-2003. Spec.. knän, fötter, axlar mm. Behandlar med bland annat stötvågsbehandling. Ansvarig för arbetsmiljö och ergonomi mot företag samt behandling ute hos företag.

Hos oss är du i goda händer

Medarbetarna är en väl inarbetad naprapatklinik på Östermalm i Stockholm, med fokus på aktiv behandling. Vi behandlar naturligtvis med traditionell naprapati, men har även hög kompetens  inom idrottsmedicin och stötvågsbehandling, samt även elmedicin och akupunktur. Vi utbildar oss fortlöpande och håller oss i framkant inom olika behandlingstekniker, såsom akupunktur och elmedicin.

Korta skadetider

Genom att tidigt sätta in rätt behandling och göra nödvändiga förändringar, förkortar du din frånvaro från arbete och idrott.

Korta väntetider

Sedan starten 1996 har vi arbetat med privatpatienter, företagskunder och försäkringspatienter. Vi erbjuder korta väntetider och förutom vår filial i Stenhamra, har vi en klinik på Östermalm. Medan du väntar bjuder vi på en god kopp kaffe.

Naprapati är vår medicin – välkommen att kontakta oss!