Våra Personliga tränare

Vad är personlig träning?

En personlig tränare (PT) hjälper dig att lyckas med din träning. Denna träning är individanpassad och utgår från den enskilda kundens behov och önskemål. Du tränar ensam med din personliga tränare – utifrån ett personligt anpassat träningsprogram.

Mina klienter har beslutat sig för att investera i sig själva och sin hälsa. Målsättningarna varierar och så även kön, ålder, yrke och tidigare erfarenheter av träning.

Eftersom alla har olika behov varierar upplägget. Inriktning kan vara träning, kost eller livsstil. Somliga tränar 2-3 pass per vecka medan andra kommer för att fylla på med inspiration och motivation någon gång i månaden. Att träna med PT behöver inte bara vara lyfta vikter på ett gym, träning   kan utföras på många olika ställen och olika sätt.

Anna Walestad

Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Gruppträningsinstruktör

0701-46 46 55
anna@stenhamragym.se

Pelle Neveling

Född 1965 och är uppväxt och boende på Mälaröarna.

Jag har en bakgrund som längdskidåkare och orienterare, var även tränare i bägge grenarna. Jag har dessutom en säsong som distriktstränare för skidorienterare åt Stockholms skidförbund.

När jag blev äldre (35 år) ville jag prova på något nytt och då kom kampsporten in i mitt liv, tränade Goshindo, Judo och Kick-boxning. Var även hjälptränare i Judo och Goshindo.

Eftersom jag alltid har tränat folk på något sätt så kändes utbildning till personlig tränare som ett naturligt steg, och så fick det bli. Utbildade mig till Certifierad Träningskonsult på The Academy.

Lic. Personlig Tränare
Styrketräningsinstruktör
Gruppträningsinstruktör

0709-45 94 29
pelle@stenhamragym.se