En lång dag…

Måndagar består av många timmars jobb! Men det är ofta händelserika och roliga timmar!

Jag börjar dagen med ett jobb pass på Reagera.se, där möter jag människor med olika besvär såsom stroke, MS, ledvärk och smärta, listan kan göras lång. Det jag får med mig från dessa människor är att “ge aldrig upp”, även om det kan se motigt ut!

Måndagarna avslutas med öppet hus kvällar och oftast introduktioner på Stenhamra Gym och Rehab AB. Härliga timmar att få inspirera och inspireras av nya och gamla kunder!

Jag har verkligen två värdefulla arbeten och jag trivs alla timmar! TACK

Åh, jag höll på att glömma! Dagens bästa svar kom från kund, vi skrattade gott. Kunden berättade att h-n har en pilates boll hemma, vad bra säger jag! Jag frågar om h-n använder bollen? Kund svarar -den är uppblåst och ligger på en step-bräda :-)! Underförstått så används varken boll eller step-bräda, men jag kan sätta ganska mycket på att de kommer fortsätta sin hälsosamma valda väg.

Bästa hälsningar
Nettan