Lima Soulfood

Kommer och hälsar på oss den 25 maj, från klockan 10, de kommer visa och låta oss smaka på goda mellanmål och näringsriktigt mat.

Lima Soulfood kommer också att lägga ett erbjudande i goodie bags påsarna som vi delar ut underdagen!

Lima Soulfood levererar nyttig, hälsosam & god mat med med fokus på harmoni, glädje & välbefinnande. Allt baserat på de bästa råvarorna & ekologiska produkter! Vi – Lisa & Malin – anser att nyttig och hälsosamt mat lägger grunden till ett sunt & friskt liv och fokuserar därför på att leverera den bästa, nyttigaste & godaste maten, samt hjälp, harmoni och glädje, till Ditt event! … Vi skräddarsyr menyer efter Dina önskemål, baserat på våra kostråd och förslag. Vi hjälper dessutom till under eventet för att underlätta värdens arbete så att denna kan uppleva, njuta & ta del av festligheterna tillsammans med sina gäster! Kontakta oss så hjälper vi Dig med att ta fram den bästa maten & energin till just Din tillställning!!

Lima Soulfood
Spinnrocks vägen 26
168 75 Bromma
Telefon: 070-9606157
lima.soulfood@gmail.com