LÖRDAG DEN 25 MAJ

VARMT VÄLKOMNA

TILL INVIGNING AV

STENHAMRA GYM & REHAB`S GRUPPTRÄNING

Vi öppnar upp dörrarna på vidgavel 10:00, de 50 första besökarna får med sig en present , som innehåller rabattkort, presentkort, något att dricka och äta. (påsarna sponsras av, Coop konsum Stenhamra, Stenhamragym & Rehab AB, Lima Soul Food AB, Budo & Fitness).

*Pia från Nailsbypia kommer och visar vad hon har att erbjuda i form av behandlingar, samt visar upp sina fina ekologiska produkter.

*Lima Soul Food AB erbjuder smakprover på nyttiga och goda mellanmål.

*Malla erbjuder massage (sittande) 10min för 50kronor

Under dagen kommer vi finnas där för mingel, snack och skratt och inte allt förglömma träning (se nedan för tider). Du behöver inte boka dig på klasserna, däremot så är det lite först till kvarn.

10:30 Zumba med Gabriella 30 min
11:00 Core+Rörlighet med Veronica 30 min
12:00 Taido uppvisning med Håkan och Micke, därefter erbjuds prova på för både vuxna och barn.
13:00 Stenhamar Open 2013 med Putte*
13:30 Cirkelträning/Stationsträning med Kim 30 min
14:00 Aerobic bas med Emma 30 min
14:30 Styrka med Nettan 30 min
15:00 Aerobic-LationDans med Luis 30 min

*StenhamraOpen är en reviderad typ av FitnessFive, en tävling där du tävlar i fem olika grenar såsom knäböj, chins, dips, bicepscurls, bröstpress. Kommer under dagen lägga ut mer info ang belastningar för män och kvinnor. Självklart utvlovas priser till 1:an, 2:an och 3:an. Åldersgräns 16 år, du behöver inte vara medlem. Se denna tävling som ett mått/test på vad du kan prestera. DOCK behövs en anmälan (kostnadsfritt) skicka namn, ålder och telefonnummer till anette@stenhamragym.se. (se även under fliken nyheter `Stenhamra Open`.

Vi hoppas att många kommer och att ni som har eran planerade träningen denna dag har överseende att det eventuellt kan bli (lite) rörigt.

ÅTER IGEN VÄLKOMNA

Micke, Nettan, Millan, Pelle, Putte, Emma, Veronica, Kim och Emma
Stenhamragym & Rehab AB