Vi hälsar Alicia, Luis, Gabriella och Emma välkomna

Alicia (PT-pelles dotter) kommer att hjälpa till i receptionen från och med nu, jätte roligt och mycket välbehövligt. Alica pluggar på gymnasiet och jobbar också extra på Äppelfabriken. Hon kommer till en början nu gå omlott med oss och arbeta under sommaren ett par timmar varje måndag. Varmt välkommen till oss.

Luis är danslärare och har arbetat med detta i många år. Luis kommer erbjuda aerobic med influenser av alla lation danser (salsa, Samba etc. Dessa klasser passar alla unga som gamla och män och kvinnor. Passa på nu på lördag 15:00 och testa Luis pass. Varmt välkommen till oss.

Zumba har blivit oerhört populärt och vi är oerhört glada att kunna erbjuda detta med en mycket erfaren Zumba instruktör. Gabriella leder dansklasser via studieförbundet både på Ekerö och här i Stenhamra. Under sommaren kommer Gabriella köra en klass i veckan, tisdagar 18:30. Varmt välkommen till oss.

Emma har precis blivit klar aerobic instruktör via Safe Education. Emma har mångårig vana av gruppträningsformen. Hon kommer till en början köra enkla steg MEN förden delen kommer det inte vara lätta 60 min på måndagarna. Varmt välkommen till oss.

Det är helt fantastiskt vilken respons vi har fått och det känns så värdefull att göra denna utveckling av gymmet.

TACK för alla klappar på ryggen
Micke och Nettan

Stenhamragym & Rehab AB