Soligt och varmt

Det är soligt det är varmt :-), jag hoppas att ni njuter och tar dagen för vad den är!
Glöm inte att äta och dricka (och inte bara sommar drinkar/chips och glass) de flesta känner ingen normal hunger utan känner  törst, salt och socker behov, vilket är helt normalt/förståligt detta i o m att vi svettas och då svettas ut salter, mineraler etc…. vi behöver fylla på med vatten och vettiga kolhydrater frukt, grönsaker, (pasta/ris/bulgur), du behöver även fett och proteiner.

Det är då lätt att ta glassen/chipsen inom räckhåll. Jag menar inte att sommaren inte innebär glass/drinkar etc, men vi kan göra våra val och göra dem till de bättre. Tex ha alltid frukt tillhands, jag har börjat ta med mig tomat/gurka och lite salt, det ger dig både vätska (ffa från gurkan) och antioxidanter, salter och mineraler. Du kan också se över hur din sommar kosthållning ser ut över dagarna och kanske välja ta bort en glass/en drink.

Träning javisst! Glöm inte att röra på dig men välj kanske att inte träna på dagen när det är som varmast.

Bästa sommar och tränings hälsningar