Frågor och svar

Tusen tack för ert engagemang, här kommer svar på era frågor och funderingar!

Automat önskas där man kan köpa protein bars?

Svar: vi tittar på olika alternativ som passar verksamheten, troligen kommer vi att börja sälja bars och shakes då det finns bemanning, i dagsläget måndagar 18-20.

Boxningssäck?

Svar: Inköpt, men vi har ett problem och det är upphängningen, men nu finns en ide hur upphängningen kommer vara.

Mer maskiner för mage?

Svar: Nej vi har inte planerat fler maskiner för mage, detta för att du har många andra verktyg (din kropp) att arbete med för magen, mitt förslag är att du hänger med på några core pass så får du med dig fler magövningar. Ett annat alt är att boka Personlig träning då vi kan hjälpa dig mer ingående!

Lås på dörrarna till omklädningsrummen?

Svar: Nej av säkerhetsskäl och brand, detta är iofs ett kort gym men händer ng måste aktuell personal kunna ta sig in. Och min erfarenhet är att alla tar stor hänsyn till att folk duschar, nu har väggar också kommit upp. Det är bara medlemar som får vistas på gymmet. Jag har också varit på olika gym både som kör kortvarianten som vi har och inte. Det finns inte lås in till omklädningsrum/duschar.

Varför byter ni inte ut värdeskåpen, så de som använder dem rätt har chans att använda dem?

Svar: Om alla tar hänsyn och läser på vad gäller ordning på gymmet så skulle detta problem inte finnas. Vi har också varit tvungna att prioritera inköp. Idag 27/8-13 så har det kommit nya skåp och låsanordning, där du kommer att ha hänglås och sitter låsen kvar så klipper vi dem!

Handledare till trappan?

Svar: det kommer och att finnas inom kort!

 

Bästa tränings hälsningar

Nettan