Glass eller frukt

Jag unnar mig absolut sommar mat och dryck, däremot så väljer jag bort vissa saker. När jag gör dessa val så är målet att bibehålla min kroppsmassa under sommaren! Men jag vet det är inte lätt alla gånger, men DU kan!

Vi gjorde ett kort stopp (ng behövde lätta på trycket) Micke och barnen ville ha glass, tidigare hade jag också inmundigat en glass fast jag egentligen inte är så förtjust i glass. Visst var jag också sugen på något, men väljer ett äpple och en banan! Något som absolut hade varit bättre både för man och barn med avseende på näringsinnehållet! Jag roade mig med att jämföra lite.

Daim glass
Kcal 340
Protein 4 gram
Kolhydrater 37 gram
(Varav sockerarter 20 gram)
Fett 20 gram

Ett äpple och en banan
Kcal 188
Protein 2 gram
Kolhydrater 46 gram
Fett 1 gram

Ha en fortsatt fin sommar

Soliga hälsningar
Nettan