Resultat / Motivation

Många som kommer till Stenhamragym & Rehab AB har mål, det kan vara att…..

  • sova bättre
  • minska smärta
  • bli piggare
  • bli starkare
  • gå ned i vikt
  • förhindra hjärt- och kärlsjukdomar
  • få egen tid

Det finns många olika mål som jag och mina kollegor får höra dagligen oavsett så blir vi så glada av att få ta del av era delmål/mål och hur ni lyckas nå dem.

Här kommer lite motivation från kund som vill gå ned i vikt och strama upp sig lite. Hon har fött två barn, kunden är född på mitten av åttiotalet. Tidigare inte värdesatt nyttan av att faktiskt äta mat, tidigare tränat på hög nivå.

De råden hon fått är att börja träna och börja äta hur mycket av vardera är högst individuellt. Under 3 veckor så äter kunden 3 stora mål och 2-3 mellan mål, kunden köper en tallrik som är uppdelad i 1/4 protein, 1/4 kolhydrater, 1/2 med grönsaker , maten skall tillagas med fett (olja) eller komplettera sallad med avokado/nötter. Tallriken säljer vi för 249:- (exkl frakt).

Hållavikten tallrik LAGOM

Hållavikten tallrik LAGOM

På tre veckor har kunden gått ned 9 cm i midjan :-), på tre veckor har kunden förstått och värdesatt nyttan av att äta och äta sunt utan att svälta sig själv, på tre veckor har kunden fått in träningen som en rutin i sin vardag. Nu har det gått drygt 4 veckor och växel nummer 2 sätts in…man/jag kan ju inte bli annat än glad och imponerad av kundens resultat!

Tack för att du delger dina framgångar

Soliga tränings hälsningar

Nettan