Träna Tillsammans

Från och med söndag den 10:e januari får max 32 medlemmar vistas i gymmets lokaler samtidigt. Länsstyrelsen kommer göra kontroller och efterföljs inte detta blir det böter och vi kan behöva stängas ned. Vi kommer också göra kontroller både digitalt och fysiskt. (mer info kommer under morgondagen).

Tidigare har Träna tillsammans barnen inte haft eget medlemskap. Från om med i morgon så krävs det att alla checkar in och ut, vilket även betyder att träna tillsammans barnen också skall checka in och ut.

Ni som har träna tillsammans kontakta mig Nettan så ordnar vi kort och medlemskap. Dock gäller det som tidigare att Träna Tillsammans barnen inte får gå och träna själva.

Priset för Träna tillsammans höjs till 200kr per månad. Vi vill med detta kunna hålla gymmet öppet för alla åldrar. Då många föreningsverksamheter tyvärr behöver ställas in. Höjningen beror på att barnen tar lika mkt plats som vuxna oavsett ålder.

Det är som tidigare 1 barn per 1 vuxen betalande.

Kontakta mig snarast anette@stenhamragym.se

Bästa tränings hälsningar

Nettan