Hur bokar jag?
  • Här bokar du pass och ser gruppträningsschema.
  • Vi ber åter om hjälp med att ni kontrollera era uppgifter vi har upplagt på er!
  • Har ni problem med inloggning och bokning så hör av er till Nettan 0708-96 29 55.
  • Du kan boka 3 pass per vecka.
  • Självklart kan delta på fler pass än 3,  i mån av plats. Då som ”drop in”.
Hur avbokar jag mig?

Avbokning minst 1 timme före passets början. Avboka här, enligt instruktioner. Vid utebliven avbokning, debiteras du 90 kronor.

Passbeskrivningar

Bodytoning

Bodytoning 2017 - 10

Uppvärmning med enkla steg och styrketräning med olika handredskap. Vi använder bla gummiband och hantlar. Passet avslutas med coreövningar. Passet passar alla åldrar, det går att anpassa med eller utan redskap.

TRX

Du tränar upp din styrka, stabilitet i muskler och leder, balans, koordinationen i muskulatur och kondition, med hjälp av TRX-band som hänger från taket. Man kommer åt alla djupa muskler med det som kallas suspension training. Vilket betyder att man har minst en kroppsdel i eller upphängd i TRX’n. Passar alla från 13 år och uppåt.

SomaMove

SomaMove är ett sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans, allt utifrån dina egna förutsättningar. Passar alla från 15 år och uppåt.

SomaMind

 

Cirkel

60 min av stationsträning till musik. Enkla övningar, så du behöver endast tänka på att jobba hårt. Du arbetar i intervaller både i styrke- och konditionsdelen. Du bestämmer själv hur jobbigt det skall bli.

Body Pump

60 minuters uthållighetsstyrka med hjälp av skivstång och hantlar. Tränar igenom hela kroppen till härlig musik. Passar alla från 15 år och uppåt.

Tabata

Utgörs av 4-minutersperioder, där du jobbar i maxintervaller à 20 s, följt av 10 s vila. Repeteras 8 gånger. Ett enkelt upplägg med olika konditionsövningar med tuff intensitet. Passar alla från 13 år och uppåt.

Core

Core är ett pass där du arbetar med och väcker din stabiliserande rygg- och bukmuskulatur. Passar alla från 13 år och uppåt.

Zumba

Zumba ett danspass med härlig musik. Efter 55 min lämnar du passet glad och svettig. Fokus på enklare koordinationer och mycket höfter. Passar alla från 13 år och uppåt.

SST-2/Tabata

Ett 55 min långt pass med högt tempo. Vi varvar kondition, styrka och toppar det hela med några tabataintervaller. Enkla koordinationsövningar, men inte mindre svettigt för det. Avslutas med mage/rygg/rumpa. Alternativ visas alltid.