Hur bokar jag?
  • Här bokar du pass och ser gruppträningsschema.
  • Vi ber åter om hjälp med att ni kontrollera era uppgifter vi har upplagt på er!
  • Har ni problem med inloggning och bokning så hör av er till Nettan 0708-96 29 55.
  • Du kan boka 4 pass per vecka.
  • Självklart kan du delta på fler pass än 4,  i mån av plats. Då som “drop in”.
Hur avbokar jag mig?

Avbokning minst 1 timme före passets början. Avboka här, enligt instruktioner. Vid utebliven avbokning, debiteras du 90 kronor.

Passbeskrivningar

PILATES
I Pilates fokuserar vi på korrekt form, kroppsplacering, andning, och strävar efter jämnvikt i muskulaturen. Pilates stärker speciellt dina musklerna i bålen (rygg, mage, sidor, bäckenbottsmuskler) och sätet – alla djupa, stabiliserande muskler som håller uppe kroppen. De muskler som vi behöver i vår vardag stretchas och stärks för att du ska få en välmående kropp. Passar både nybörjare och vana deltagare.

CORE 30
Ett effektivt pass på 30 minuter med fokus på bålmuskulaturen. Ett skadeförebyggande pass där du tränar funktionell styrka som stärker hela din kropp.  Det största arbetsverktyget i CORE är kroppen men du använder ibland också gummiband och viktplattor.  Passar både nybörjare och vana deltagare.

Tabata ABS 
Tuff magträning som utmanar dig på just den nivå DU befinner dig på. Med eller utan vikter ser jag till att du utmanar dig och snabbt får en starkare core. Övningarna anpassas efter vilka deltagare som är med på klassen och successivt kommer jag att utmana klassen och dig med tyngre övningar.
Vi jobbar i fem block med två övningar som vi gör två gånger: jobbar 40 sekunder, vilar 20 sekunder

SKIVSTÅNG STYRKA
Här jobbar du med skivstång, hantlar. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt.  Med fokus på låga viktbelastningar och höga repetitioner kommer du att bränna fett och kalorier, få styrka och snabbt producera tonade muskler. Passar både nybörjare och vana deltagare.

HIT LOW (release 2022 September)
Ett konditionspass utan hopp som utmanar och utvecklar din , kondition och uthållighet. Denna högintensiva intervallträningsklass kombinerar atletiska aeroba rörelser med styrka och stabiliseringsövningar. Passar både nybörjare och vana deltagare. 

TABATA
Tabata är en form av högintensiv intervallträning, där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat konditions- och styrkemässigt. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med kort vila under en förutbestämd tid, ofta fyra minuter. Varje träningsrunda innehåller åtta repetitioner som du utför i 20 sekunder med vila i tio sekunder mellan varje repetition. Passar dig som vill ha tuff och effektiv träning men vi anpassar vid behov. 

TABATA FYS 55 min
Högintensiv intervallträning med fokus på kondition.  Träningsformen är upplagd då du blandar högintensiva övningar med kort vila under en förutbestämd tid, ofta fyra minuter. Varje träningsrunda innehåller åtta repetitioner som du utför i 20 sekunder med vila i tio sekunder mellan varje repetition. Passar dig som vill ha tuff och effektiv träning och har tränings vana sedan tidigare. 

TRX
En funktionell träningsform där du tränar med ett TRX-band. Du använder din egen kroppstyngd och jobbar mot tyngdkraften. Du tränar din styrka, flexibilitet, balans och uthållighet. Passar både nybörjare och vana deltagare.

BODYTONING
Pulshöjande träning utan hopp. Du tränar hela kroppen med en hantlar och ett gummiband. Ett pass som ger dig sprudlande energi, kondition, smidighet och styrka. Perfekt för dig som är ny på gruppträning eller för dig som vill träna med en lägre belastning på kroppen.

SOMA MOVE®
I SOMA MOVE förenas rörelse och kunskap, en praktik grundad på teorin om att använda kroppen som helhet för att bli stark, smidig och skadefri. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Rörelserna avlöser varandra och är inte så noggranna i sin teknik och placering som de är engagerade och lustfyllda. Händer och grepp är tongivande och varje rörelse seglar på kraftfulla andetag. Passar både nybörjare och vana deltagare

SOMA SLOW®
I SOMA SLOW förenas rörelse och kunskap, en praktik grundad på teorin om att använda kroppen som helhet för att bli stark, smidig och skadefri. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Rörelserna avlöser varandra och är inte så noggranna i sin teknik och placering som de är engagerade och lustfyllda. Händer och grepp är tongivande och varje rörelse seglar på kraftfulla andetag. Passar både nybörjare och vana deltagare. I SOMA SLOW så genomförs alla rörelser stående.

SOMA MIND®
SOMA MIND är balansen, vårt yin till SOMA MOVEs hetta. Lika mycket som vi gillar kraftfullheten, lika mycket uppskattar och behöver vi den centrerande stillheten. Här använder du de enklaste och effektivaste teknikerna för att snabbt få ditt parasypatiska nervsystem att styra. Det som ger gör dig lugn, får dig att bli mjuk, snällare och mer grundad. Som får dig att sova gott, läka och smälta maten bättre.

Boka dina klasser på hemsidan där du även hittar schemat,
varmt välkomna.