POSTURE

Nu på måndag den 22/4 mellan  18-20 kommer Linnea Åkerblom på besök till oss från posture, hon kommer kunna svarar på era frågor ang hållning och hjälpmedel för att upprätta god hållning.

Jag har testat detta hållningsband och några till runt om mig och jag tycker att detta är ett enkelt sätt att upprätta god hållning. De tre som har provat är super positiva och har absolut fått god hållning och minskade besvär i nacke/axlar. Självklart så förespråkar jag hållnings träning, men det gör du med bandet på samt att du skall absolut träna hållning i det fria. Det jag förvånades mest positivt över var att när du satte på dig detta hållnings band, så automatiskt rättade du även upp bålen.

Gå in på deras hemsidan www.posture.se

Detta är verkligen nåt som är värt att prova

Bästa tränings hälsningar