Inga bilder :-(

Hej alla!

Vi har nästan inget internet hemma därför kan jag inte lägga upp några bilder från i lördags, men telia kommer hem till oss på torsdag och åtgärdare detta, så ni kan få se lite bilder från dagen.

Vill återigen tacka alla som kom i lördags, det hade inte kunnat bli bättre!

Tack för all hjälp under dagen!
Tack ni inblandade för hjälp och stöd under bygget!
Tack för att så många kom!
Tack för alla fina blommor!
Tack för alla goa kramar!
Tack för alla fina ord och uppmuntran!

Tack till Nails by Pia, Lima Soul Food, Budo & Fitness, Salong L, Coop Konsum (stenhamra), Brandmannen och Kocken för att ni var där och förgyllde dagen och fyllde presentpåsarna. Tack Malla för din sköna massage.

Listan kan göras lång, men vi stannar här ;-). Det har varit bråda dagar absolut, men ni har  givit oss energi med eran positivitet vilket gör att man kan fortsätta lite till. Nu är det lugnare och vi får möjlighet ordna det sista med både utsidan och utsidan.

Vi hade också en tävling under dagen “stenhamra open”, denna tävling kommer återkomma. Vi vill tacka för att ni deltog och ge er en eloge för vad ni presterade “tummen upp”.

På herrsidan hade vi Lucas Littmark på första plats, Anders Göransson kom på andra plats Magnus Haettner kom på tredje plats (putte var med och körde alla grenarna, men fokuserade på sin roll som tävlingsledare), grattis till eran prestation.

På dam sidan hade vi Kattis Bergström på  första plats, Nettan Eriksson och Emma Resgård på tredje plats, grattis till eran prestation också.

Sov gott alla tränings vänner…………