Svett och Etikett på gymmet!

Att vara många på en och samma plats krävs att vi respekterar varandra och visar hänsyn. Trots att vi vet hur man visar och känner ovan så behövs ibland en påminnelse om de oskrivna och skrivna reglerna.

Jag kommer nu att göra en lista på gymmets skriva och oskrivna regler, ni får gärna komma med förslag och dem till  anette@stenhamragym.se. Vissa regler kommer jag även förklara närmare.

1. ÄNDRA aldrig någons instruerade övning (om den inte är direkt livshotande). Övningar som är genomgångna, skall endast ändras eller bytas ut av anställda instruktörer (se hemsidan http://stenhamragym.se/kontakta/ ). Vid osäkerhet kontakta alltid någon av oss, vi tar inte ifrågasättande som kritik utan tvärtom.
– Det kan blir förödande bieffekter: Vissa börjar träna pga av skador, och har olika restriktioner.
– Det kan också göra att du blir väldigt osäker oavsett om du är  erfaren eller oerfaren  i gymvärlden.
-Dock förekommer det att instruktörer och rättar till tidigare genomgångna övningar. Dock sker detta efter förfrågan och med stor hänsyn.

2. Stå inte och pratat eller försök få kontakt med den som tränar mitt under pågående övning.
– Många vill träna och göra det relativt ostört, och de flesta har stort fokus på sina övningar. Så det är både av hänsyn och säkerhetsynpunkt detta är viktigt.

3. PLOCKA UNDAN EFTER DIG!

Jag och vi tillsammans kommer fylla på denna lista succesivt, dessa regler är tillför att följas och skall följas av alla oavsett tränings erfarenhet.

Glöm inte att le och skratta det förlänger livet! :-)

Bästa tränings hälsningar

Nettan