Nina Collarp Fru Fysio!

Fru Fysio drivs av mig Nina Collarp, Leg Fysioterapeut, även diplomerad massageterapeut och akupunktör. Jag har utbildning och erfarenhet av olika typer av metoder för att behandla smärta och funktionsnedsättningar. När du bokar en behandling hos mig får du först genomgå en grundlig undersökning för att utreda vad smärtan eller din funktionsnedsättning beror på. Resultatet från undersökningen avgör vilken typ av behandling just du behöver. De behandlingsmetoder jag använder mig av är behandlande massage, akupunktur, dry needling och djupvågsbehandling. Jag är även utbildad licenserad personlig tränare via Eleiko Education och erbjuder personlig träning på Stenhamra gym och rehab.

Varmt välkomna att boka din tid redan idag;

nina@frufysiofriskvard.se

0768533508

Nina Collarp
Leg Fysioterapeut
Lic Eleiko Personal Trainer
Dip Massageterapeut