Nya rekommendationer (20201124)

Vi vill börja med att länka ett pressmeddelande från Friskvårdsföretagen Almega: http://www.friskvardsforetagen.se/blogg/

Vi har nu fått bekräftat att privata Gym och Rehab inte lyder under allmänna sammankomster och därför kan vi nu gladligen meddela att vi kan fortsätta hålla gymmet/gruppträningen och rehab öppen. 

Men det betyder inte att faran är över, vi följer tidigare rekommenderade riktlinjer, restriktioner och råd samt att vi stramar åt lite till.

Gällande gruppträningen så väljer vi ändå att följa rekommendationer om max 8 personer.

Om du inte kan komma så avboka dig senast 1 timme innan.
Observera att missad avbokning debiteras med 90kr per pass. Efter 2 missade pass så kommer ditt medlemskap att passfrysas tills skulden är betald. Vi hoppas och tror att denna åtgärd inte kommer att behövas
.

Vi arbetar just nu för att kunna se hur vi kan erbjuda online träning via Zoom samt erbjuda online klasser som du kan göra hemma eller här på gymmet när vi inte har obligatoriska klasser.

Som vi sagt innan…

* Kom inte till gymmet sjuk

* Håll avstånd

* Tvätta händerna ofta

* Sprita av händerna ofta

* Sprita av maskiner både före och efter användning

* Använd gärna egna munskydd ifall ni har möjlighet

* Ni som har möjlighet – träna dagtid då det är mindre folk

* Kom ombytt till gymmet och duscha gärna hemma


Incheckning på datorn i entren är obligatoriskt både för gym och gruppträning. Detta för att kunna föra statistik och informera er om hur besöksstatistiken ser ut. Detta underlättar också för städningen, och kan snabbt lägga in ett extra städpass. Iom att vi följer tidigare givna restriktioner med max antal 50 personer totalt på gymmet så är det också av stor vikt att ni checkar in. Vi har kontinuerlig kontroll både i inpasseringssystemet, kameror och incheckningsdatorn på hur många som befinner sig på gymmet. Och vi kan med gott samvete säga att vi är långt ifrån 50 personer åt gången samtidigt på gymmet.

Vi vill avsluta med att tacka för eran insats med att följa alla råd/rekommendationer/restriktioner, och vi tackar er för att ni stöttar både verksamheten och oss medarbetare.

Ha en superfin helg!
Stenhamra Gym & Rehab AB